indiviDUAL nu este doar primul workshop de videografie (de nunta) 2:1 din Romania, ci rodul a catorva ani buni de planificare si pregatire.

cine suntem/ProMediaStudio inseamna Mitel Corici si Andrei Ursu, facem echipa de mai bine de 7 ani si am filmat peste 200 evenimente impreuna. Punem la cale un workshop de videografie unde ne vei insoti la o nunta reala, de la primul pana la ultimul cadru.

ce vom face/ Vom planifica, filma, alerga, improviza, relaxa si celebra o zi de nunta alaturi de oameni reali si emotii autentice. Dupa eveniment, vom edita impreuna materialele si vom trece prin toate etapele, de la offloading, backup al fisierelor, muzica, edit si pana la exportul final, livrarea personalizata, feedbackul clientilor si o sesiune de critica constructiva asupra materialului. Pentru ca vrem sa fie totul cat mai clar, iti vom fi alaturi timp de 3 luni cu raspunsuri la orice intrebari poti avea dupa acest workshop, fie ele tehnice sau de orice natura.

de unde am plecat/ Numele acestui workshop nu este ales intamplator. indiviDUAL inseamna atat munca in echipa cat si de unul singur. Vei intelege de ce am ales sa lucram in echipa si inca o facem 7 ani mai tarziu, cum ne atribuim sarcinile in ziua nuntii dar si cum poti face toata treaba de unul singur. Spoiler alert: varianta 2 nu e tocmai simpla.

Vrem sa stii ca acest workshop este dedicat celor ce vor sa invete cum sa documenteze un eveniment si sa capteze emotiile reale ale acestuia. De-a lungul anilor ne-am dat seama ca acest stil este cel care ne aduce cele mai multe satisfactii. Te invitam sa vezi showreel-ul de mai jos pentru a vedea daca suntem pe acelasi film.

unde vrem sa ajungem/ La finalul acestui workshop vrem sa ai o imagine cat mai completa cu privire la documentarea unei nunti, sa constientizezi nivelul de implicare necesar pentru a trece la urmatorul nivel si a avea clientii pe care ii visezi. Acest workshop este despre, cu si pentru oameni reali, viitori prieteni – nu doar fosti miri.

Asadar, indiviDUAL presupune:

  • o zi de nunta alaturi de noi, unde vei vedea modul in care ne organizam si filmam momentele principale (pregatiri/cununie religioasa/party/interviuri etc); abordarea tehnica a situatilor prevazute si neprevazute; captarea sunetului folosind lavaliere; filmarea cu drona, cu cap; filmarea party-ului si solutii tehnice pentru lumina si sunet.
  • o zi (sau doua) de editare, unde vom realiza clipul highlights si filmul de nunta de 45 minute; vom intelege importanta anumitor cadre si rolul acestora; crearea de contraste de imagine si sunet; gasirea muzicii pentru material; sound design si colorizare.

Optional, exista si o a treia zi de workshop, in care vom puncta partea teoretica in filmarea unui eveniment (util daca esti la inceput dar si daca vrei sa iti reamintesti anumite notiuni). De asemenea, vom intra in detaliu si referitor la comunicarea intre tine si clienti inainte si dupa eveniment, promovarea in online, realizarea de contacte si colaborari cu localuri si wedding planneri, modele de contract si multe altele.

costul workshop-ului/ este de 400 euro si include cele doua zile alocate filmarii si editarii materialelor. Ziua 3, dedicata partii teoretice si promovarii are un cost extra de 200 euro. Daca esti interesat te invitam sa completezi formularul de mai jos, dupa care te vom contacta pentru mai multe detalii.
Let’s kick it!

[wpforms id=”7528″ title=”false”]

Cursuri