LOADING
Back to the top

Dragii noștri, începem acest mesaj prin a vă mulțumi pentru că ne-ați ales să fim alături de voi în una din cea mai importantă și în același rând emoționantă zi din viața voastră! A fost o plăcere și o onoare să facem parte din evenimentul vostru și să imortalizăm cele mai frumoase momente. Sperăm că ne-a ieșit pe măsura așteptărilor!

Iar cum amintirile sunt făcute să fie celebrate împreună cu familia și prietenii, am implementat un serviciu de streaming prin care puteți vizualiza filmul nunții direct pe telefon/tabletă fără să fie nevoie să descărcați fișierul.

Acest link este ideal pentru a fi trimis prietenilor care vor să vadă filmul nunții într-un mod foarte simplu și rapid. Calitatea video este optimizată pentru vizionare online. Sub acest link de streaming, găsiți un link de descărcare, care vă permite să downloadați filmul la calitate originală. Cele două linkuri sunt valabile timp de 60 de zile.

Important! Pentru a te bucura de o experiență de vizionare cât mai bună, setează device-ul tău (telefon/TV) pe un profil de culoare Standard.  Vizionare plăcută!

STREAMING & DOWNLOAD

*Pentru streaming pe telefon, recomandăm browser-ul Google Chrome, în special pe dispozitivele Apple


*Descarcă fișierul la calitate originală pe un laptop/PC. Telefoanele Apple nu permit descărcarea, doar vizionarea prin link-ul de streaming.

Nu în ultimul rând, dacă am reușit să vă transpunem înapoi în ziua cea mare și să vă facem să retrăiți emoțiile, am fi recunoscători să ne lăsați un mesaj pe profilul nostru Fotografi-Cameramani, accesând acest link.

Cu drag, Andrei și Mitel!

Trimite și prietenilor tăi

promediastudio-logo

WE BELIEVE IN beautiful cinematography so we make it HAPPEN EVERYDAY

made with ❤️ by the little bear